Category Archives: Match kostnad

Na thai massage thaimassage i malmö

na thai massage thaimassage i malmö

City Thai Spa i Malmö erbjuder oljemassage, fotmassage, thaimassage och mycket mer. Vi bevarar de mångtusenåriga traditionerna från Thailand. Om det någon gång gör ont, kom ihåg att detta bara beror på att thaimassage aktivt bearbetar nervbanorna, inte på att något i kroppen skadas. När musklerna. Välkommen till Plas thaimassage Malmö! Eftersom den är så effektiv när det gäller djup vila och avslappning, Är den bra för alla som behöver varva ner eller.

Na thai massage thaimassage i malmö - unga brudar

Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Vi har därför valt att ha erbjudandet hela Läs mer. NUAD THAI Health Center Stora Kvarngatan 49 B 29  Malmö Telefon Där är inga absoluta regler i traditionell thaimassage, vilket hade begränsat möjligheten att anpassa behandlingen till både massör och klient.

Videos

Real Thai Massage for Relaxing with a Thai lady MV.51 Om det någon gång gör ont, kom ihåg att detta bara beror på att thaimassage aktivt bearbetar nervbanorna, inte på att något i kroppen skadas. När musklerna. Behandlingar NoiThai - rehab & healing thai massage Den här behandlingen är mjukare än traditionell thaimassage. Vi väcker Dig när det är dags!. City Thai Spa i Malmö erbjuder oljemassage, fotmassage, thaimassage och mycket mer. Vi bevarar de mångtusenåriga traditionerna från Thailand.

    More Articles

0 Comment on "Na thai massage thaimassage i malmö"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *